Babagan Kita

Babagan Kita

308858314

Shenzhen MenoBeauty Technology Co., Ltd, didegaké ing taun 1997, minangka perusahaan ilmiah lan teknologi domestik paling dhisik sing fokus ing riset, pangembangan, produksi, lan penjualan alat-alat Estetika & Medis top internasional.

Kanthi luwih saka pengalaman pangembangan 20 taun, pabrik kami nduweni kualifikasi ISO13485 lan saiki duwe luwih saka 50 teknologi paten internasional lan peralatan produksi canggih, kabeh piranti diajab bisa menang CE, ROHS lsp.

Kita dadi pasar internasional kanthi puluhan peralatan teknologi tinggi nalika pasar Tiongkok isih isih enom, ngolah pangsa pasar dhuwur lan macem-macem klien OEM, ODM lan merek liyane ing saindenging jagad.

MENO bebarengan karo unit teknik kosmetik berwibawa domestik lan internasional kayata Asosiasi Kecantikan Rambut China, Institut Riset Universitas Tsinghua ing Shenzhen, JMB, BASF, lan liya-liyane.

Meno riset lan ngasilake 11 baris HIFU lan teknologi paten hifu bawok ing 2014 lan nganti saiki nawakake akeh layanan OEM & ODM kanggo akeh perusahaan domestik lan luar negeri.

Sertifikat

MENO fokus ing riset lan ngasilake anti-penuaan berteknologi tinggi, piranti Estetika & Pelangsingan awak kalebu seri HIFU, seri frekuensi Radio, seri Vacuum Cavitaion.

MENO, aja nderek nanging kudu maju terus!

MENO pancen ngarep-arep bisa bebarengan karo sampeyan lan nggawe masa depan sing apik!