PANAS

PRODUK

  • MenoBeauty

Kenapa Pilih Kita!

Shenzhen MenoBeauty Technology Co., Ltd diadegake ing taun 1997, minangka perusahaan ilmiah lan teknologi domestik paling awal sing fokus ing riset, pangembangan, produksi lan dodolan piranti Estetika & Medis internasional.

 

Kita fokus kanggo ngasilake piranti teknologi ultrasonik, teknologi RF, teknologi kavitasi vakum, yaiku Pemimpin Industri Estetika & Medis saka telung teknologi iki. Yen sampeyan nggolekiHIFU, VMAX, Piranti Anti Penuaan, Piranti Pembentuk Kavitasi Vakum RF,Shenzhen MenoBeauty Technology Co., Ltdminangka pilihan sing paling apik amarga kita minangka pabrikan asli China lan kita nawakake akeh mesin OEM & ODM kanggo akeh perusahaan kalebu China lan luar negeri.

 

Kanthi pengalaman pangembangan luwih saka 20 taun, pabrik kita nduweni kualifikasi ISO13485 lan saiki duwe luwih saka 50 teknologi paten internasional lan peralatan produksi canggih, kabeh piranti diajeni kanggo menang CE, GRATIS SALE, ROHS dll.

 

Pameran Kita