PANAS

PRODUK

  •  MenoBeauty

Napa PilihU!

Shenzhen MenoBeauty Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 1997, minangka perusahaan ilmiah lan téknologi domestik paling dhisik sing fokus ing riset, pangembangan, produksi lan penjualan alat-alat Estetika & Medis top internasional.

 

Kita fokus kanggo ngasilake piranti teknologi ultrasonik, teknologi RF, teknologi rongga vakum, sing dadi Pimpinan Industri Estetika & Medis saka telung teknologi iki. Yen sampeyan nggoleki HIFU, VMAX, Piranti Anti Penuaan, Perangkat Pembentuk Vakum Vakum RF,Shenzhen MenoBeauty Technology Co., Ltd.  minangka pilihan sing paling apik amarga kita minangka pabrikan asli ing China lan nawakake akeh mesin OEM & ODM kanggo akeh perusahaan kalebu Cina lan luar negeri.

 

Kanthi luwih saka pengalaman pangembangan 20 taun, pabrik kami nduweni kualifikasi ISO13485 lan saiki duwe luwih saka 50 teknologi paten internasional lan peralatan produksi canggih, kabeh piranti diajab bisa menang CE, SALE GRATIS, ROHS lsp 

 

Blog Kita