Portabel 2 ing 1 Vaginal 11 garis HIFU

Katrangan singkat:

Pabrikan asli ing China

2 ing 1 Vagina 11 baris HIFU

8 kartrid kanggo rai & awak, 2 kartrid kanggo tempek


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

● 2 ing 1 11 baris 3D Vaginal HIFU

● Total 8 Cartridge kanggo rai & awak (1,5,3.0,4.5,6,8,10,13,16mm)

● 2 Cartridge kanggo tempek( 3.0mm, 4.5mm)

Prinsip saka HIFU kanggo perawatan rai & awak

Fokus ultrasonik tekan lapisan SMAS kanthi ultrasonik fokus energi tinggi tartamtu, nambah suspensi SMAS, kanthi lengkap ngrampungake masalah kendur rai lan santai. Posisi daya ultrasonik kanthi akurat ing SMAS 4,5mm ing sangisore kulit, nindakake efek paling apik kanggo mbentuk, narik lan kompak kanggo tuwuh lan otot sing kuat; pengaruhe ing lapisan kolagen 3mm ing sangisore kulit, nggawe kolagen disusun maneh lan bayi, ngrampungake masalah tuwa kanthi mbalekake elastisitas, whitening kulit, ngilangi kerut lan pori-pori nyusut.

Sampeyan ora prelu kuwatir babagan cilaka kulit amarga kekuwatan sampeyan kena ing epidermis. Kajaba iku, nduweni fungsi narik kanthi cepet, counter compacting lan nglancarake kisut kanthi cepet.

 

Prinsip HIFU kanggo perawatan bawok

Fokus ultrasonik tekan lapisan SMAS kanthi ultrasonik fokus energi tinggi tartamtu, nambah suspensi SMAS, kanthi lengkap ngrampungake masalah kendur rai lan santai. Posisi daya ultrasonik kanthi akurat ing SMAS 4,5mm ing sangisore kulit, nindakake efek paling apik kanggo ngencengi bawok Pribadi; pengaruhe ing lapisan kolagen 3mm ing sangisore kulit, nggawe kolagen disusun maneh lan bayi, ngrampungake masalah keputihan kanthi mbalekake elastisitas lan entuk relaksasi bawok. amarga energi kasebut ngliwati epidermis, mula ora kuwatir ciloko mukosa, aja kuwatir amarga infeksi flu ing cedera mukosa disebabake!

Mesin iki nambah probe kanthi otomatis muter menyang bawok pasien, lan operasi kanthi merata menyang lapisan SMAS saka vagina 300-500 garis (udakara 5000-13000 titik), sing entuk efek ngencengi bawok sing apik banget.

 

65e

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita