ABS 3D HIFU

Katrangan singkat:

Efek instan kanggo ngangkat wajah, sistem HIFU anti kisut

8 kartrid kanggo rai lan awak


Detail Produk

Tag Produk

Menobeauty 11 Lines 3D HIFU nganti saiki minangka cara perawatan non invasi paling apik kanggo ngangkat wajah, anti tuwa lan ngilangi kisut tinimbang peralatan liyane

 

Prinsip 3D HIFU

 

Fokus ultrasonik tekan lapisan SMAS kanthi ultrasonik fokus energi tinggi tartamtu, nambah suspensi SMAS, kanthi lengkap ngrampungake masalah kendur rai lan santai. Posisi daya ultrasonik kanthi akurat ing SMAS 4,5mm ing sangisore kulit, nindakake efek paling apik kanggo mbentuk, narik lan kompak kanggo tuwuh lan otot sing kuat; pengaruhe ing lapisan kolagen 3mm ing sangisore kulit, nggawe kolagen disusun maneh lan bayi, ngrampungake masalah tuwa kanthi mbalekake elastisitas, whitening kulit, ngilangi kerut lan pori-pori nyusut.

Sampeyan ora prelu kuwatir babagan cilaka kulit amarga kekuwatan sampeyan kena ing epidermis. Kajaba iku, nduweni fungsi narik kanthi cepet, counter compacting lan nglancarake kisut kanthi cepet.

 

1617003321(1)
probe

Teknologi kaluwihan

1. Area perawatan MAX kanggo siji nembak (rai & gulu): dawa 25mm * jembaré 1mm-10mm * ambane 3.0mm & 4.5mm; Area perawatan MAX kanggo siji nembak (awak): dawa 25mm * jembaré 1mm-10mm * ambane 8.0mm & 13mm . Pangguna bisa nyetel paramèter kaya panjaluk sampeyan. Jembaré pemotretan luwih gedhe tinimbang liyane, mula ora mung bakal nyuda wektu kanggo ngoperasikake mesin HIFU ing siji rai utawa gulu utawa awak, nanging uga ndadekake tenaga energi ing kulit dadi luwih seragam lan efek kuratif sing luwih apik. 

2 Nggunakake teknologi tinggi paling maju, kanthi akurat nggarap macem-macem ambane kulit miturut kondisi kulit rai sing dilengkapi telung sirah sing nambani. Kekuwatan kasebut nyebrang kulit kanthi entheng nalika perawatan, lan ora ana cedera babar pisan. Kangge, ambane nambani sirah bisa digunakake ing kulit sesuai karo regane sing ditemtokake, supaya pelanggan ora krasa lara lan nyaman.

3 Efek panas ing kolagen dermal lan serat kolagen uga stimulus termal ing lapisan lemak lan SMAS, sing efek perawatane luwih saka kabeh teknologi rf.  

4 Gampang lan trep kanggo dioperasikake, lan ora dibutuhake barang sing dibutuhake, sing bisa ngirit biaya perawatan.

5 Efek ngencengi lan mbentuk wis katon sawise perawatan. Bisa dikelola paling ora 18 nganti 24 wulan sawise siji perawatan lan nyadari tuwuhing umur kulit umur setaun sepisan.

6 Urip lan kerja sing normal ora bakal dipengaruhi yen sampeyan mbenerake

sawise perawatan.

package
4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita