Anti Aging 11 baris HIFU

Katrangan singkat:

Efek instan kanggo sistem HIFU ngilangi kerutan anti tuwa

Produsen asli Teknologi 11 paten


Detail Produk

Tag Produk

● Produsen Asli China Pertama

● 11 baris HIFU Paten No ZL2015 2 0088495.8

● Menobeauty wis nawakake OEM sing Disesuaikan wiwit 2014, kartrid HIFU total garis bisa dadi 10000 tembakan, 20000 tembakan, 25000 tembakan, 26000 tembakan gumantung karo pasar sampeyan.

Angkat kulit Non-Surgical wis dadi salah sawijining perawatan sing paling digoleki lan HIFU minangka teknologi non-operasi paling anyar sing unggul ing wilayah iki mung ing siji sesi! Target target ngangkat Brow, ngangkat garis Jowl, nyuda lipatan Nasolabial, nyuda kisut Periorbital lan ngencengi kulit, peremajaan, lan pelangsingan awak kabeh.

Meno HIFU nggunakake teknologi Ultrasound Fokus Intensitas Dhuwur, supaya jaringan kulit nggawe termal, lan nggawe sel gesekan kanthi kecepatan tinggi kanggo ngrangsang kolagen efek panas kasebut ora bakal nyebabake epidermis, amarga perawatan kanthi cepet lan akses langsung menyang situs perawatan ing 0 -0,5 detik, tanpa ndemek jaringan sekitar lan bisa dilewati direclty menyang sistem membran tendon superfisial (SMAS).

Mesin HIFU bisa ditindakake kanthi kenceng nalika narik lapisan otot, pasuryan sing lancip nganti efek progresif. Apa SMAS? Operasi angkat saiki dening ahli bedah plastik nindakake lapisan operasi, lapisan SMAS, yaiku (sistem musculoaponeurotic superfisial, sing diarani lapisan fascia ing jerone kulit udakara 4,5mm, lemak lan otot subkutan.

 

1617004772(1)

Teknologi kaluwihan

1. Area perawatan MAX kanggo siji nembak (rai & gulu): dawa 25mm * jembaré 1mm-10mm * ambane 3.0mm & 4.5mm; Area perawatan MAX kanggo siji nembak (awak): dawa 25mm * jembaré 1mm-10mm * ambane 8.0mm & 13mm . Pangguna bisa nyetel paramèter kaya panjaluk sampeyan. Jembaré pemotretan luwih gedhe tinimbang liyane, mula ora mung bakal nyuda wektu kanggo ngoperasikake mesin HIFU ing siji rai utawa gulu utawa awak, nanging uga ndadekake tenaga energi ing kulit dadi luwih seragam lan efek kuratif sing luwih apik. 

2 Nggunakake teknologi tinggi paling maju, kanthi akurat nggarap macem-macem ambane kulit miturut kondisi kulit rai sing dilengkapi telung sirah sing nambani. Kekuwatan kasebut nyebrang kulit kanthi entheng nalika perawatan, lan ora ana cedera babar pisan. Kangge, ambane nambani sirah bisa digunakake ing kulit sesuai karo regane sing ditemtokake, supaya pelanggan ora krasa lara lan nyaman.

3 Efek panas ing kolagen dermal lan serat kolagen uga stimulus termal ing lapisan lemak lan SMAS, sing efek perawatane luwih saka kabeh teknologi rf.  

4 Gampang lan trep kanggo dioperasikake, lan ora dibutuhake barang sing dibutuhake, sing bisa ngirit biaya perawatan.

5 Efek ngencengi lan mbentuk wis katon sawise perawatan. Bisa dikelola paling ora 18 nganti 24 wulan sawise siji perawatan lan nyadari tuwuhing umur kulit umur setaun sepisan.

6 Urip lan kerja sing normal ora bakal dipengaruhi yen sampeyan mbenerake

sawise perawatan.

7
6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita