Terapi Tescar Portable CET RET RF kanthi Sistem Vakum

Katrangan singkat:

2021 Mesin Pembentuk Awak Paling Apik

Terapi Tescar 448khz CET RET RF kanthi Vakum


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

● Teknologi :

RF Kapasitif CET

RET Resistive RF kanthi Vakum

Frekuensi RF 448KHZ

● Fungsi :

1) Ningkatake sirkulasi getih lan ningkatake metabolisme lan kekebalan.

2) Ngatur endokrin, nambah turu, ngatasi lemes.

3) Nyuda lan ngobati macem-macem bagian awak, kayata spondylosis serviks, spondylosis lumbar, pundhak beku, lsp.

4) Angkat rai, ningkatake warna kulit lan nyuda tuwa ing rai.

5) Nambah ukuran awak, nyuda lemu visceral, nyuda lan mbentuk.

6) Pulihake panca indera normal kanthi santai otot lan sel.

7) Mbantu pemulihan awal sprains ligamen, galur otot, kerusakan otot, lan nyeri olahraga

8) Ngatasi gejala adhem awak, metabolisme basal sing kurang, tangan lan sikil sing adhem, lsp

Prinsip fungsi

● Prinsip CET

CET minangka suhu tetep ing epidermis, lan pemanasan radio jero minangka teknologi inti kanggo njamin kulit dadi nyaman lan ora rusak. Banjur, tutup kasebut digunakake kanggo ngasilake konduksi energi termal, sing bisa langsung tekan lapisan jero kulit lan ngrangsang gerakan ion kanthi cepet lan partikel koloid sing ana ing awak. Utawa kedher, Capricorn ngasilake panas, lan ing wektu sing padha, kanthi teknologi teknologi résonansi molekuler kutub, panasake jaringan kolagen dermis. Nalika energi termal jaringan kolagen jero tekan 45 ° C-60 ° C, alami ngasilake kontraksi langsung, stimulasi sekresi kolagen sing luwih anyar kanggo ngisi kesenjangan kolagen atropik lan ilang, lan nyusun maneh lan nyusun stent alus saka kulit. Pungkasan, proses nggawe kulit dikencengi, ngisi kisut, mulihake elastisitas kulit lan cemlorot.

 

● Prinsip RET

Instrumen frekuensi dhuwur RET minangka instrumen penurunan bobot sing nglamar energi frekuensi dhuwur menyang awak manungsa, ngasilake panas saka lapisan kulit lan kulit, lan ngilangi lemak awak, saengga bisa nambah bobot awak. Nalika arus frekuensi dhuwur energi kanggo awak manungsa, amplop geter sithik banget, saengga gerakan ion meh ora digawe, lan ora ana reaksi elektrokimia utawa dekomposisi listrik. Yen frekuensi dhuwur ditularake ing awak manungsa, jaringan manungsa bakal dadi panas. Iki amarga nalika arus frekuensi dhuwur ditrapake ing awak manungsa, yen saiki arah ganti, molekul sing nggawe jaringan bakal geter, lan bakal saling gosok kanggo nindakake gerakan rotasi, distorsi, lan gerakan collision. Gerak molekul iki bakal nyebabake jaringan awak manungsa ngasilake panas.

● Teknologi négrafi irama CNC

Kanthi pola metrical CNC, pressur negatif dikombinasikake karo kepala nyedhot tekanan negatif sing dirancang khusus, miturut kahanan kulit awak sing topersonalisasi awak manungsa, nglamar ambane bedhah lan pijet sing beda ing lapisan kulit, pembuluh getih, lapisan lemak lan sistem saraf, kanthi efektif bisa nambah aliran cairan ing antarane sel manungsa, nambah gerakan sel, ngaktifake sel, ningkatake sirkulasi getih lan sirkulasi limfa ing pembuluh getih sing ora bisa ditemokake, nyepetake metabolisme lan ningkatake lingkungan internal kulit.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita