Hifu bawok vertikal

Katrangan singkat:

Manfacturer asli China pertama

dilengkapi karo pangukuran laxity bawok

efektif banget kanggo ngencengi bawok, ngalusake


Detail Produk

Tag Produk

● Produsen Asli China Pertama 

● Paten HIFU Vagina Nomer ZL2015 2 0732527.3

● Menobeauty nawakake akeh layanan Hifu OEM Vaginal Customized wiwit 2014

Prinsip HIFU Vaginal

Fokus ultrasonik tekan lapisan SMAS kanthi ultrasonik fokus energi tinggi tartamtu, nambah suspensi SMAS, kanthi lengkap ngrampungake masalah kendur rai lan santai. Posisi daya ultrasonik kanthi akurat ing SMAS 4,5mm ing sangisore kulit, nindakake efek paling apik kanggo ngencengi bawok Pribadi; pengaruhe ing lapisan kolagen 3mm ing sangisore kulit, nggawe kolagen disusun maneh lan bayi, ngrampungake masalah keputihan kanthi mbalekake elastisitas lan entuk relaksasi bawok. amarga energi kasebut ngliwati epidermis, mula ora kuwatir ciloko mukosa, aja kuwatir amarga infeksi flu ing cedera mukosa disebabake!

Mesin iki nambah probe menyang bawok pasien, lan bisa mlaku kanthi rata menyang lapisan SMAS garis vagina 300-500 (udakara 5000-13000 titik), sing ngasilake efek ngencengi bawok sing apik banget.

2
1
spare parts

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita