Fokus Mesin Anti Wrinkles RF

Katrangan singkat:

40.68 MHz Teknologi Monopolar Fokus RF

Thermolift kanthi Vakum kanggo pasuryan, mata


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

Handlepiece Pic Fungsi
RF Unipolar   nggunakake energi RF Unipolar kanggo nyepetake metabolisme jaringan adipose, kanthi nyata nyuda kulit. menehi energi RF klempakan ing lapisan kulit sing luwih jero tanpa rasa ora nyaman sacara pasien.
RF vakum   RF BiPolar kanthi energi vakum nggawe pemanasan dermal lokal

Prinsip fungsional

Fitur Thermolift's Heating Dielectric- mekanisme unik kanggo energi radiofrequency (RF) dhuwur 40,68 MHz (ngirim 40,68 yuta sinyal per detik) ditularake langsung menyang jaringan, nyebabake rotasi molekul banyu sing cepet. Iki

rotasi ngasilake gesekan sing ngasilake panas sing kuat lan efektif. Amarga kulit umume kasusun saka banyu, dadi panas saka mekanisme iki nyebabake kontraksi volumetrik ing njero kulit- serat sing wis ana lan menehi stimulasi

tatanan kolagen anyar nalika nambah kekandelan lan keselarasan. Frekuensi RF sing dhuwur ngidini kanggo dadi panas, homogen sing ngasilake asil sing seragam.

● Mode RF dobel ngasilake panas terapeutik ing jaringan target kanthi rong cara:

Energi BiPolar RF nggawe pemanasan dermal lokal, dangkal

Teknologi UniPolar nyedhiyakake energi RF klempakan ing lapisan kulit sing luwih jero tanpa rasa ora nyaman sacara sabar.

● Teknologi In-Motion ™

Teknologi gerakan TM nggambarake terobosan ing kenyamanan pasien lan

kacepetan prosedur, kanthi asil klinis sing bisa diulang. Gerakane nyapu

teknik kalebu mindhah aplikator bola-bali liwat area target,

nglamar energi liwat kothak sing gedhe kanggo mbentuk maneh lan kontur ing wilayah gedhe. 

Gerakan nyedhiyakake panas sing bertahap ing jaringan target nganti dadi

tekan suhu terapeutik, nyedhiyakake perawatan sing luwih nyaman

tanpa risiko cilaka.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Rekomendasi produk