Roller Vakum Ramping Q0 + Cavitaton + RF + Cahya Inframerah

Katrangan singkat:

Rol in vakum 4 in 1 + Cavitation + RF + Infrared

Efektif kanggo mbentuk awak, ngilangi lemak


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita