Mesin RF Fokus Vakum Vertikal

Katrangan singkat:

Thermolift Fokus RF kanthi Teknologi Vakum

40,68 MHz frekuensi RF kanggo anti tuwa


Detail Produk

Tag Produk

Ringkesan 

Thermolift minangka Frekuensi Radio multi-aplikasi (RF) sing unik kanggo perawatan selulite, pengetatan kulit lan kontur awak kanthi non-invasif - tanpa downtime.

Teknologi UniPolar Pro sing dipateni Thermolift nyedhiyakake praktisi perawatan maksimal kanggo praktisi kanthi lancar ing antarane pemanasan entheng epidermis lan pemanasan jero lemak subkutan. Rong mode radiofrequency digabungake ing siji piranti kanggo nggayuh kabeh lapisan jaringan dermal.

Kanthi teknologi In-MotionTM, Thermolift minangka sistem pertama sing nyedhiyakake pengetatan kulit lan kontur awak sing meh ora krasa lara.

 Teknologi pencocokan impedansi Thermolift nyedhiyakake energi RF maksimum menyang jaringan. Gabungan karo teknologi kontrol ambane sing unik, energi kasebut dikonsentrasi ing area sub-dermal, dadi epidermis bisa dijaga. Aman lan gampang digunakake

Prinsip Mesin RF Fokus Vakum

 Fitur Thermosharp's Heel Dielektrik- mekanisme unik kanggo energi radiofrequency (RF) dhuwur 40,68 MHz (ngirim 40,68 yuta sinyal per detik) ditularake langsung menyang jaringan, nyebabake rotasi molekul banyu sing cepet. Rotasi iki ngasilake gesekan sing ngasilake panas sing kuat lan efektif. Amarga kulit umume kasusun saka banyu, dadi panas saka mekanisme iki nyebabake kontraksi volumetrik ing kulit sing duwe kontrak serat lan menehi stimulasi pembentukan kolagen anyar nalika nambah kekandelan lan keselarasan. Frekuensi RF sing dhuwur ngidini kanggo dadi panas, homogen sing ngasilake asil sing seragam.

Teknologi tekanan negatif irama CNC

Kanthi pola metrical CNC, tekanan negatif dikombinasikake karo kepala nyedhot tekanan negatif sing dirancang khusus, miturut kondisi kulit sing dipersonalisasi ing awak manungsa, kanthi ngetrapake ambane bedhil lan pijet ing lapisan kulit ing kulit, pembuluh getih, lapisan lemak lan lapisan gugup sistem, saengga bisa nambah aliran cairan kanthi efektif ing antarane sel manungsa, nambah gerakan sel, ngaktifake sel, ningkatake sirkulasi getih lan sirkulasi limfa ing pembuluh getih sing ora bisa ditemokake, nyepetake metabolisme lan ningkatake lingkungan internal kulit. 
real pic
handpiece2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita