Sistem Slimming Focushape

Katrangan singkat:

Teknologi vakum rongga vakum roller mekanik kanthi inframerah

Paling apik kanggo pijet Awak, pembakaran lemak, saluran pembuangan limfatik


Detail Produk

Tag Produk

Prinsip peralatan kasebut

Kombinasi frekuensi Radio sing sampurna, gelombang swara sing kuat lan roller mekanik lan irama tekanan negatif saka irama, dadi versi pungkasan peralatan slamping.

● Teknologi RF

Frekuensi radio (RF) nuduhake gelombang elektromagnetik sing bisa ditularake lan bisa diluncurake, sabanjure diarani RF ing basa Inggris. Panas endogen nyebabake nyusut cepet serat kolagen dermal lan ngrangsang sekresi kolagen sing luwih anyar. Energi nyebabake suhu mundhak jaringan dermal, nambah laju aliran oksigen awak, ningkatake sirkulasi getih lan limfa, ngaktifake metabolisme, ngilangi lan nglembut organisasi seluler.

Kuwat acousteknologi kavitasi tic

Teknologi pelangsingan akustik sing kuat ngirim energi sing ora bahaya frekuensi gelombang swara sing kuwat lan kekuwatan menyang macem-macem bagian jaringan adipose kanthi cara kopling kontak, ing prinsip kavitasi akustik sing kuat lan nggunakake energi sing disebabake dening kavitasi kanggo mecah sel lemak jaringan lemak patologis .

Rol mekanik bergelombang

Rol mekanik bergelombang, kajaba dadi elektroda kanggo ngeculake energi RF, bisa uga nggulung jaringan bermasalah sajrone proses perawatan, mirip banget karo rasa cara tradisional meksa lemak nggunakake tangan. Iki bisa nyepetake gerakan pasif ing area sing nampa perawatan, nyepetake sirkulasi cairan awak lan detoksikasi. Selulit gedhe alus lan dekomposisi dipercepat kanthi muter. Kajaba iku, gulung uga bisa nyepetake perbaikan lan perbaikan lemak kulit jeruk.

CNC irama negatif meksa Teknologi

Kanthi pola metrical CNC, tekanan negatif dikombinasikake karo kepala nyedhot tekanan negatif sing dirancang khusus, miturut kondisi kulit sing dipersonalisasi ing awak manungsa, kanthi ngetrapake ambane bedhil lan pijet ing lapisan kulit ing kulit, pembuluh getih, lapisan lemak lan lapisan gugup sistem, saengga bisa nambah aliran cairan kanthi efektif ing antarane sel manungsa, nambah gerakan sel, ngaktifake sel, ningkatake sirkulasi getih lan sirkulasi limfa ing pembuluh getih sing ora bisa ditemokake, nyepetake metabolisme lan ningkatake lingkungan internal kulit.

905 Teknologi Laser Lelembut

LASER, ing basa Inggris - LASER, transliterasi minangka LASER. 905nm gelombang laser semikonduktor spesifik bisa nambah likuiditas cairan ing antarane sel kulit lan otot, ngrangsang gerakan antarane sel, ngaktifake sel lan ningkatake elastisitas kulit. Nalika ing wektu sing padha, nyepetake sirkulasi getih ing pembuluh getih sing ora bisa ditemokake, lan ngilangi toksin liwat sistem limfatik, lan bisa efektif ngrusak pigmen rai lan nyemprotake iradiasi cahya 905nm.

 

5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita