11 baris HIFU kanggo rai & awak

Katrangan singkat:

Anti penuaan pasuryan ngangkat awak sing mbentuk HIFU Vertikal

Efek instan Hinku saka kerut


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

● Produsen Asli China Pertama

● 11 baris HIFU Paten No ZL2015 2 0088495.8

● Menobeauty wis nawakake OEM sing Disesuaikan wiwit 2014, kartrid HIFU total garis bisa dadi 10000 tembakan, 20000 tembakan, 25000 tembakan, 26000 tembakan gumantung karo pasar sampeyan.

● Total 8 Cartridge

I. Ringkesan saka Mesin HIFU

Bilah pisau ultrasonik, nampilake telung fungsi sing nyempurnakake, yaiku refirmasi, rhytidectomy, lan forming. Advance scalpel ultrasonik yaiku nggunakake kekuwatan ultrasonik sing paling canggih, penetrating deep, sing bisa tekan lapisan SMAS ing kulit, lan nggawe kolagen langsung dikontrak lan menehi stimulasi serat kolagen, supaya elastisitas kulit bisa ditambah saka lapisan ngisor kulit (mekanisme perbaikan sing luwih aman). Iki minangka cara paling aman lan efektif kanggo penuaan kulit rai lan perawatan kendur saiki. Efek promosi anti-kerut sihir saka aparat perawatan kulit scalpel ultrasonik, aparat perawatan kulit umur, wis dingerteni dening panguwasa industri kecantikan amarga ora ana luka, ora ana rasa sabar, ora ngalami pendarahan lan kaping pirang-pirang perawatan kanggo promosi rai, sing dihormati cahya kanggo salawas-lawase enom.

II. Prinsip sakaMesin HIFU

Fokus ultrasonik tekan lapisan SMAS kanthi ultrasonik fokus energi tinggi tartamtu, nambah suspensi SMAS, kanthi lengkap ngrampungake masalah kendur rai lan santai. Posisi daya ultrasonik kanthi akurat ing SMAS 4,5mm ing sangisore kulit, nindakake efek paling apik kanggo mbentuk, narik lan kompak kanggo tuwuh lan otot sing kuat; pengaruhe ing lapisan kolagen 3mm ing sangisore kulit, nggawe kolagen disusun maneh lan bayi, ngrampungake masalah tuwa kanthi mbalekake elastisitas, whitening kulit, ngilangi kerut lan pori-pori nyusut.

Sampeyan ora prelu kuwatir babagan cilaka kulit amarga kekuwatan sampeyan kena ing epidermis. Kajaba iku, nduweni fungsi narik kanthi cepet, counter compacting lan nglancarake kisut kanthi cepet. 

III. Teknologikaluwihan

1. Area perawatan MAX kanggo siji pemotretan bisa diwiwiti saka 1 baris nganti 11 baris. Jembaré siji pemotretan luwih gedhe saka siji garis hifu, mula ora mung bakal nyuda wektu kanggo ngoperasikake perawatan HIFU, nanging uga bisa nggawe titik energi ing kulit. dadi efek perawatan sing luwih seragam lan luwih apik. 

2 Nggunakake teknologi tinggi paling maju, kanthi akurat nggarap macem-macem ambane kulit miturut kondisi kulit rai sing dilengkapi telung sirah sing nambani. Kekuwatan kasebut nyebrang kulit kanthi entheng nalika perawatan, lan ora ana cedera babar pisan. Kangge, ambane nambani sirah bisa digunakake ing kulit sesuai karo regane sing ditemtokake, supaya pelanggan ora krasa lara lan nyaman.

3 Efek panas ing kolagen dermal lan serat kolagen uga stimulus termal ing lapisan lemak lan SMAS, sing efek perawatane luwih saka kabeh teknologi rf.  

4 Gampang lan trep kanggo dioperasikake, lan ora dibutuhake barang sing dibutuhake, sing bisa ngirit biaya perawatan.

5 Efek ngencengi lan mbentuk wis katon sawise perawatan. Bisa dikelola paling ora 18 nganti 24 wulan sawise siji perawatan lan nyadari tuwuhing umur kulit umur setaun sepisan.

6 Urip lan kerja sing normal ora bakal dipengaruhi yen sampeyan mbenerake sawise perawatan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita